Ohita valikko
Kaksi valkoista, tyhjää puhekuplaa pinkillä taustalla.

#emppachat

#emppachat on vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joilla on huolia riippuvuuksista tai mielen hyvinvoinnista.
JAA

EMPPA-työn palvelut on tarkoitettu eri tavoin vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille, joilla on myös riippuvuuksiin tai mielen hyvinvointiin liittyviä huolia. #emppachat on joka maanantai klo 15-18, parillisilla viikoilla kanssasi keskustelee kriisiterapeutti.

#emppachat on avoinna 15.6. asti, joka maanantai klo 15-17. Kriisiterapeutti jatkaa parittomilla viikoilla sekä viimeisellä kerralla, ennen kesätaukoa.

Korona kuormittaa entisestään. EMPPA-työ haluaa auttaa. Chat päivystys on joka maanantai kello 15-17. Parillisilla viikoilla päivystää kriisiterapeutti. Hän päivystää poikkeukselliseti myös juhannusviikon maanantaina 15.6. Sitten chat jää taolle ja avautuu taas 3.8. Kriisiterapeutti jatkaa vuoden loppuun saakka parillisten viikkojen päivystäjänä.

Lämpimästi tervetuloa #emppachat palveluun. Löydät sen pinkistä laatikosta emppa.fi -sivulta.


Muista myös #emppakeskustelutuokio, joka on mahdollisuutesi jakaa taakkaasi ammattilaisen kanssa. Uusia aikoja annetaan 4.5.2020 alkaen. Keskusteluapua saa 12.6. saakka. Voit varata henkilökohtaista ja maksutonta keskusteluapua sähköpostilla emppa@sininauha.fi tai tekstiviestillä numerosta 044 722 94 29. Keskusteluaikoja on tänä keväänä saatavilla 12.6. saakka. Sen jälkeen alkaa kesätauko. Uusia aikoja voi varata ma.3.8. klo 9 alkaen.