Voimavarapäivä auttamistyötä tekeville

Hengähdä itseäsi, tarpeitasi ja kehoasi kuunnellen

Aika: pe 9.10.2020 klo 11–15
Paikka: Skatan tila, Uutelantie 30, 00990 Helsinki
Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen ma 5.10.20 mennessä järjestösuunnittelija heidi.eriksson@sininauha.fi  tai puh. 050 3593 846

Tule mukaan hengähtämään itseäsi, tarpeitasi ja kehoasi kuunnellen. Samalla saat työkaluja/menetelmiä hyödyntää työyhteisösi toimijoita, vapaaehtoisia ja asiakkaita. Päivä sisältää keskustelua, kuvallista ilmaisua, voimavarakirjoittamista sekä kehotietoisuuden vahvistamista.

Pidämme yhteisen lounastauon, jokainen tuo mukana omat eväänsä. Teetä ja kahvia on tarjolla. Sinulla ei tarvitse olla erityisiä taitoja eikä sinun tarvitse suorittaa mitään.

Päivä on tarkoitettu Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen ja seurakuntien diakoniatyön työntekijöille. Päivään mahtuu 10 henkilöä.

Muutokset ovat mahdollisia. Seuraamme aktiivisesti ajankohtaisia koronaohjeistuksia ja tarvittaessa voimme muuttaa tapahtuman luonnetta esim. etäyhteyksin toteutuvaksi.

Lämpimästi tervetuloa!

Heidi Eriksson