Toiminnanjohtajien vertaisryhmä 2: Suuret, palveluita tuottavat organisaatiot, Helsinki

Toiminnanjohtajien vertaisryhmä Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnanjohtajille johtajuuden vahvistamiseksi

Aika: Keskiviikko 6.11.2019 klo 13-16, jatkuen neljä-viisi kertaa vuoden 2020 aikana
Paikka: Helsinki. Ryhmiin ilmoittautuneille vahvistetaan osallistuminen 22.10.2019 ja ilmoitetaan ryhmän tarkka tapaamispaikka
Hinta: Maksuton
Hakuaika: Ilmoittautuminen ryhmiin käynnistyy 30.9.2019 ja sulkeutuu 21.10.2019
Hakeminen ryhmään: Sähköiseen hakulomakkeeseen>>TÄSTÄ

Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnanjohtajille tarjotaan työn tueksi vertaisryhmiä, joissa jaetaan yhteistä johtamisen arkea ja kokemuksia sekä saadaan ja annetaan tukea johtamisen kysymyksissä.

Pääpaino on johtajien vertaistuessa ja keskinäisessä keskustelussa.

Ryhmään osallistuvien tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan ryhmiin ottaa mukaan vierailemaan ulkopuolisia asiantuntijoita tiettyjen teemojen läpikäymiseksi ja johtamisen osaamisen vahvistamiseksi.

Ryhmiin sitoudutaan vuodeksi eteenpäin. Ryhmät toimivat suljettuina ryhminä, ja niihin mahtuu mukaan noin 5 henkilöä/ryhmä.

Voit ilmoittautua halusi ja tarpeesi mukaan joko omalla alueellasi kokoontuvaan ryhmään tai myös muualla kokoontuvaan ryhmään, jos se paremmin vastaa tarpeitasi. Ryhmät kokoontuvat 4-5 kertaa vuoden aikana, noin 2,5 tuntia kerrallaan. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Sparraaja ja ryhmän koollekutsuja

Päivi Heimonen