sininauha_logo

Esteetön mielenterveys- ja päihdetyö

Esteetön mielenterveys- ja päihdetyö

Ajankohtaista

EMPPA-työn ensimmäinen oma palvelu:
#emppakeskustelutuokio

Mietityttääkö mielenterveys? Oletko huolissasi jostain riippuvuudesta?

Voit varata henkilökohtaisen 45 minuutin puhelinkeskustelutuokion

Sinuun otetaan yhteyttä arkisin. Maksuttoman puhelinkeskustelutuokion ajankohdasta sovitaan mahdollisimman pian. Voit puhua myös nimettömänä. Kanssasi keskustelee EMPPA-työntekijä. Sähköposti- ja puhelutietosi poistetaan keskustelun jälkeen.

Muuta:

Tulossa elokuussa 2019 esteetön eroryhmä, jossa myös yleisavustaja.

 

***

Mikä on Emppa?

Esteetön päihde- ja mielenterveystyö, eli kotoisammin Emppa, on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat esteettömyyttä ja saavutettavuutta riippuvuuksiin tai mielenterveyteen liittyvissä kysymyksissä.

Esteettömyyteen kuuluu rakennetun ympäristön esteettömyys, tiedon esteettömyys ja asenne-esteettömyys. Esteettömyys on saavutettavuuden ehto. Kaikilla on oikeus saada tarvitsemaansa tietoa, tukea ja apua. Apu ei saa riippua siitä, miten liikkuu, näkee, kuulee tai ymmärtää asioita.

Päihde- ja mielenterveyspalveluja tarjoavat yksiköt tai sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitokset voivat tilata meiltä luennon vammaisuuden kohtaamisesta. Luento on maksuton, mutta matkakuluja voidaan periä. Kysy luentoa osoitteesta emppa@sininauha.fi

Kartoitamme esteettömien palvelujen tilannetta. Tällä hetkellä sivustolta löytyy tietoa vain auttavista puhelimista ja nettipalveluista.

ETUSIVU SELKOKIELELLÄ

TIETOA SELKOKIELELLÄ

TIETOA SUOMALAISELLA VIITTOMAKIELELLÄ

 

Ota yhteyttä

Pirkko Justander

kehittäjä

Puh. 050 346 0226