sininauha_logo

Green care

Luontoyhteys kuuluu kaikille, riippumatta ihmisen toimintakyvystä tai asuinpaikasta.

Vihreä Veräjä − hyvinvointia luonnosta

Ajankohtaista:

Haluamme tuoda luonnon vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden ulottuville.

Käytämme green care -menetelmiä –  edistämme ihmisten hyvinvointia  puutarhanhoidon, elvyttävän luontoympäristön, eläinavusteisten menetelmien, kalastus- ja erätoiminnan, luontoon liittyvien kädentaitojen sekä  maatilojen kuntouttavan käytön avulla.

Teemme laajasti yhteistyötä lastensuojelujärjestöjen, aikuiskuntoutujien, ikääntyneiden ja maahanmuuttajien kanssa, ympäri Suomea. Helsingissä toimimme Vuosaaressa sijaitsevalta Skatan tilalta käsin.

Tutustu tapahtumiimme valitsemalla tapahtumakalenterista “green care”.

Meillä on oma nettisivustomme ja löydät meidät myös Facebookista. Jos haluat olla mukana sote- järjestöjen luontoavusteisen toiminnan kehittämisessä, ota yhteyttä!

Luontopolku työhön -projekti (ESR)

Ajankohtaista:

Kehitämme työllistymisen edellytyksiä vahvistavaa ja työelämään valmentavaa toimintaa Skatan tilalla Helsingin Uutelassa. Hyödynnämme työssä green care-menetelmiä.

Luontopolku työhön -projekti on tarkoitettu työelämän ulkopuolella oleville ja työllistymisen edellytyksiin vahvasti tukea tarvitseville, erityisesti päihde- ja mielenterveysongelmaisille ihmisille.

Teemme tiivistä yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Työtoimintaan ohjaudutaan Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen, Klubitalojen, Plan Suomen sekä  alueellisen TE- toimiston kautta.

Vihreä Veräjä

Luontopolku työhön

Marianne Pakola

vastaava työvalmentaja

Puh. 050 449 9521

Matti Tenkula

avustava työvalmentaja

Puh. 050 599 0616