Ohita valikko
Kaksi naista katsoo eteen ylös samaan suuntaan

Palvelumme

Oletko huolissasi jostain riippuvuudesta? Onko sinulla mielen hyvinvointiin tai mielenterveyteen liittyviä kysymyksiä?

Sininauhaliiton esteettömän työn EMPPAn palvelut asiakkaille ovat keskusteluapua puhelimessa, chatissa tai kasvokkain netissä.

Keskusteluavussa voi puhua esimerkiksi ahdistuneisuudesta ja peloista, surusta ja surutyöstä, yksinäisyydestä sekä masennuksesta. Lisäksi erilaisista riippuvuuksista, jotka liittyvät syömiseen, juomiseen, tupakoimiseen jne. Koronastakin on lupa puhua.

Palvelu on erityisesti suunnattu eri tavoin vammaisille tai pitkäaikaissairaille henkilöille ja heidän läheisilleen, mutta kaikki muutkin ovat tervetulleita. Palvelusta vastaavat koulutetut ammattilaiset.

#EmppaChat netissä
Parillisten viikkojen maanantaina klo 15-17 klikkaa emppa.fi (chat avautuu sivun oikeassa alalaidassa). Päivystäjänä toimii kriisiterapeutti.

#EmppaKeskustelutuokio puhelimessa tai kasvokkain netissä
Voit varata henkilökohtaista ja maksutonta keskusteluapua joko sähköpostilla emppa@sininauha.fi tai jättää tekstiviestin numeroon 044 722 94 29.

Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian arkisin ma-to ja keskusteluajasta sovitaan erikseen. Aikoja on tarjolla vaihtelevasti arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

Keskustelu on ehdottoman luottamuksellista. Sähköpostisi ja/tai puhelinnumerosi hävitetään keskustelun päätteeksi. Kanssasi keskustelee EMPPA-työntekijä.

Olet lämpimästi tervetullut EMPPA-työn asiakkaaksi!


Palvelut opiskelijoille ja ammattilaisille sekä vammais- ja potilasjärjestöille

Päihde- ja mielenterveyspalveluja tarjoavat yksiköt tai sosiaali- ja terveydenhuollon oppilaitokset voivat tilata meiltä luennon vammaisuuden kohtaamisesta.

Vammaispalvelun työntekijät ja vammaisjärjestöt voivat tilata EMPPA-työn esittelyn.

Luennot ovat maksuttomia, mutta matkakuluja voidaan periä.

Kysy luentoa osoitteesta emppa@sininauha.fi. Luentomahdollisuus on mahdollinen myös Teams-alustan kautta.