Nainen halaa hevosta.
sininauha_logo

Pelihaittapalvelut

Peliriippuvuudesta voi selvitä.
Pelihaittapalvelut

Peluuri 

Tiltti

Sininauhaliiton Pelihaittapalvelut muodostuvat Peluurin sähköisistä palveluista ja tieto- ja tukipiste Tiltin kasvokkaisen kohtaamisen palveluista. Tarjoamme ammatillista ja vertaisapua pelaamisen hallintaan, eriasteisten peliongelmien selvittelyyn ja peliriippuvuuteen.

Peluurista ongelmallisesti pelaavat, heidän läheisensä sekä heitä auttavat ammattilaiset saavat valtakunnallisia, anonyymejä ja maksuttomia palveluja. Tuotamme palvelut yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa.

Tieto- ja tukipiste Tiltistä ongelmallisesti pelaavat, heidän läheisensä sekä heitä auttavat ammattilaiset saavat tietoa ja tukea anonyymisti ja maksuttomasti. Tiltti sijaitsee Helsingissä, mutta toimintaamme voi osallistua asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Pelihaittapalvelut kuuluvat Peliklinikkaan, joka toimii rahapeliongelmiin erikoistuneena palvelukokonaisuutena. Se tarjoaa apua myös haittoihin, jotka aiheutuvat digipelaamisesta ja internetin liikakäytöstä. Kyseessä on pääkaupunkiseudun kuntien, järjestöjen ja valtion yhteishanke, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

 

Ota yhteyttä

Inka Silvennoinen

yksikön päällikkö

Puh. 040 760 8507

Riikka Ränninranta

johtava asiakastyöntekijä

Puh. 040 651 7349

Jenni Kämppi

koordinaattori

Puh. 050 5442 897

Elisa Korsoff

viestinnän suunnittelija, Peluuri ja Tiltti

Puh. 0400 304 038

Jaana Honkanen

viestinnän suunnittelija, Peluuri, verkko- & someviestintä

Puh. 040 637 7281