Ohita valikko

Tiltti avaa kasvokkaisia palveluja vähitellen 15.6. alkaen

Osa toiminnasta on sulun aikana siirretty verkkoon.
JAA

Sininauhaliiton pelihaittoihin keskittyvä tieto- ja tukipiste Tiltti aloittaa kasvokkaiset toimintansa uudelleen koronasulun jälkeen kesäkuun puolivälissä. Ennen tätä asiakkaille on tarjolla Avoimet ovet -ryhmächat, Zoom Vertaisrinki sekä Zoom Läheisten vertaisrinki.

Tiltin verkkopalvelut 1.6.2020 alkaen:

  • Avoimet ovet -ryhmächat on avoinna vielä viikot 23 ja 24 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-18. Löydät chattiin tästä tai www.tiltti.fi etusivulta.
  • Zoom Vertaisrinki toteutetaan kerran viikossa tiistaisin klo 17-18.30, tiistaista 2.6.20 alkaen. Löydät tarkemmat Zoom-sovelluksen käyttöohjeet tästä.
  • Zoom Läheisten vertaisrinki on avoinna kerran kuukaudessa torstaisin klo 18-19.30, alkaen 25.6.

Kasvokkaisia palveluja avataan asteittain 15.6.2020 alkaen seuraavalla tavalla:

  • Avoimet ovet kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-17.30.
  • Puuhaperjantai toteutetaan ulkotoimintana säävarauksella, perjantaisin klo 11-14, alkaen 26.6.20 . Kokoontuminen Tiltin alaovella: Siltasaarenkatu 12 C. Tarkempi kesän ohjelma julkistaan viimeistään viikolla 25. Seuraathan tiedotteitamme: www.tiltti.fi

Pyydämme kaikkia kasvokkaiseen toimintaan tulevia huomiomaan, että poikkeustilanteen aikana voimme ottaa vastaan vain rajoitetun määrän kävijöitä turva- ja hygieniaohjeistukset huomioiden.

Tiedotamme tarkemmin Tiltissä sovellettavista turva- ja hygieniaohjeistuksista viimeistään viikon 24 loppuun mennessä.

Kaikkiin yllä ilmoitettuihin toimintoihin voi tulla kesän aikana muutoksia, jos virustilanne tai yleiset ohjeistukset ja suositukset niin edellyttävät.

Pahoittelemme poikkeustilanteesta ja poikkeusjärjestelyistä mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja mielipahaa. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia Tiltin kävijöiden ja työntekijöiden terveydestä.

Toivomme kaikilta ymmärrystä ja hyvää yhteistyöhenkeä.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Ystävällisesti,

Jenni Kämppi,

Tiltin koordinaattori p. 050 544 2897