Ohita valikko

Digitukikoulutus järjestöjen työntekijöille huhtikuussa

Tule oppimaan, mitä on digitukityö asunnottomuutta kokevien, päihteitä haitallisesti käyttävien tai hyvin vähävaraisten ihmisten kanssa.
JAA

Digiosallisuutta asunnottomille- hanke toteuttaa kolmen kerran koulutuskokonaisuuden digituesta huhtikuussa. Koulutus on kohdennettu hankkeen kumppanuusyhteisöjen työntekijöille, vapaaehtoisille ja muille toimijoille, joiden työhön digituen antaminen kuuluu – tai voi kuulua tulevaisuudessa.

Aika: ma 4.4.2022 klo 10-12.00, ma 11.4.2022 klo 10-12.00 ja ma 25.4.2022 klo 10-12.00
Paikka: Teams-alusta
Ilmoittautuminentästä 31.3.2022 mennessä.

Mikäli koulutuspaikkoja jää vapaaksi, myös muut kohderyhmän kanssa työskentelevien järjestöjen ja yhdistysten työntekijät ovat tervetulleita koulutukseen. Koulutus on osallistujille maksuton.

Koulutus pohjautuu Digi- ja väestötietoviraston digituen osaamismerkkeihin: teemat ovat digituen eettinen ohjeistus, ohjaustaidot ja digituki. Koulutuksessa oppii, mitä digitukityössä tulee ottaa huomioon, kun työskentelee asunnottomuutta kokevien, päihteitä haitallisesti käyttävien tai hyvin vähävaraisten ihmisten kanssa.

Koulutuksen jälkeen osallistuja voi suorittaa maksuttomat osaamismerkit todisteeksi osaamisestaan, tuoreilla taidoillaan.

Koulutus toteutetaan Teams-alustalla, linkki koulutukseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla.

Mukaan mahtuu ensimmäiset 20 ilmoittautunutta.

Lisätietoja:

Janne Haikka

Digiosallisuutta asunnottomille- hanke
Projektityöntekijä
044 491 8566