Ohita valikko

Hengellisen työn verkkotapaaminen Sininauhaliiton jäsenyhteisöille

Mitä sanoa silloin kun sanottavaa ei ole tai kun ei koe itseään puhujaksi? Entä mitkä voisivat olla aivan uudenlaiset lähestymistavat hartaisiin hetkiin? Hengellisen työn tapaaminen Sininauhaliiton jäsenyhteisöille.
JAA

Hengellisyys voi olla merkittävä voimavara Sininauhaliiton jäsenyhteisöissä. Syksyn toisessa hengellisen työn tapaamisessa jatketaan keskustelua hengellisyyteen liittyvistä kysymyksistä.

Aika: Ti 5.10.2021 klo 14-16
Paikka: Teams-sovellus (Office 365:n tiimiyhteistyön keskus)
Ilmoittautuminen tämän linkin kautta

Tapaamisessa aiheena on hartauksien toteuttaminen. Sininauhaliiton toiminnanjohtajan, filosofian ja teologian tohtori Pekka Lundin väitöskirjan mukaan hengellisellä musiikilla ja Raamatun teksteillä on ollut merkittävä vaikutus monen päihteitä käyttäneen toipumiseen.

Tässä tilaisuudessa on tarkoitus keskustella mm. siitä, mitä sanoa silloin kun sanottavaa ei ole tai kun ei koe itseään puhujaksi? Entä mitkä voisivat olla aivan uudenlaiset lähestymistavat hartaisiin hetkiin?

Pappi Jenni Tuulensuu Sininauhasäätiöstä kertoo tapaamisessamme asumisyksiköiden muistotilaisuuksista ja toiminnanjohtaja Jorma Mäkelä Lahden Sininauhasta jakaa kokemuksiaan hartaista hetkistä omassa työssään.

Tapaaminen on tarkoitettu kaikille Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen johdolle, työntekijöille ja vapaaehtoisille.

 

Lisätietoja:

Tuomo Salovuori
hengellisen työn kehittäjä
tuomo.salovuori@sininauha.fi
040 5818 244