Ohita valikko
niitty ilta-auringossa

Luontolähtöisen diakonian verkostopäivä

Luontolähtöisen diakoniaverkoston tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki luontolähtöisistä menetelmistä kiinnostuneet ja niitä käyttävät.
JAA

Aika: torstaina 4.5.2023 kello 9.30–16
Paikka: Hämeenlinnan Evolla

Lämpimästi tervetuloa luontolähtöisen diakoniaverkoston tapaamiseen! Vastaava tapaaminen järjestettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2021 ja nyt tapaamme jälleen, toivottavasti entistäkin laajemmalla joukolla. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki luontolähtöisistä menetelmistä kiinnostuneet ja niitä käyttävät.

Tapaamisen tavoitteena on jakaa hyviä ideoita ja käytäntöjä luonnosta työtoverina. Samalla pääsemme itse nauttimaan luontopäivästä Evon kauniissa kangasmetsässä. Vietämme koko päivän ulkona, eli varaa mukaan sään mukaiset vaatteet. Sateen sattuessa käytössämme on tilava katos. Päivään sisältyy pieni pyhiinvaellus, muutamia virittäviä puheenvuoroja, keskusteluja pienemmissä porukoissa ja koko ryhmällä sekä kahvia, teetä, lämmin lounas ja iltapäivällä letut. Tarkempi ohjelma löytyy ilmoittautumislomakkeelta.

Osallistumishinta: 25 € (sisältää ruoat ja ohjelman). Järjestämme kimppakyytejä Hämeenlinnan ja Lahden rautatieasemilta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Lisätiedot Tuomo Salovuori (ks. alla).

Järjestäjät: 
Titi Gävert, Kirkkohallitus; Jussi Holopainen, Tampereen seurakuntayhtymä; Airi Raitaranta, Tampereen hiippakunta; Tuomo Salovuori,/ Sininauhaliitto ja Jari Visto, STEP-koulutus.

Lisätietoja:
Sininauhaliiton hengellisen työn kehittäjä Tuomo Salovuori: tuomo.salovuori@sininauha.fi  puh. 040-5818244