Ohita valikko
Nuoret pitävät toisiaan kädestä, sormet ristikkäin. Molemmilla lakatut kynnet. Tiukka rajaus, näkyyv vian hieman housujen lahjetta ja paidan alaosaa.

Läheistyö: Päihderiippuvuus, parisuhde ja luottamus

Webinaari on Sininauhaliiton läheistyön ja Parisuhdekeskus Katajan yhteistyössä järjestämä tilaisuus. Päihderiippuvuus rikkoo ja haastaa parisuhteen luottamusta ja yhteyttä monella tapaa vielä toipumisen edetessä.
JAA

Lämpimästi tervetuloa maksuttomaan Päihderiippuvuus, parisuhde ja luottamus -webinaariin tiistaina 26.3. kello 17.30 – 19.00. Päihderiippuvuus on vaikea sairaus, joka vaikuttaa monin tavoin niin sairastuneen kuin läheistenkin elämään.

Tilaisuus on tarkoitettu haitallisesti päihteitä käyttävien läheisille.  

Webinaarin ohjelmassa on kokemuspuhuja Susannan omakohtainen puheenvuoro aiheesta, asiantuntijan alustus parisuhteen turvan ja luottamuksen vahvistamisesta sekä aikaa kysymyksille, kommenteille ja yhteiselle keskustelulle.

Webinaari järjestetään Teamsin kautta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 25.3. mennessä linkistä (ilmoittautumislinkki avautuu). Linkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä. Tilaisuus on maksuton. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Järjestäjät: Yhteistyössä Sininauhaliiton läheistyö (linkki Kuivin jaloin -sivuille) ja Parisuhdekeskus Kataja ry:
Lisätiedot: laura.huuskonen@parisuhdekeskus.fi