Ohita valikko

Palaset-verkkokurssin julkistamistilaisuus

Palaset-mallin koulutus viedään nyt verkkoon!
JAA

Mikä Palaset?

Palaset-malli on työkalu ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään huumeita käyttävien nuorten läheisiä. Sen avulla voidaan tarjota lyhytkestoista ja kokonaisvaltaista tukea läheisille nuoren huumeiden käytön synnyttämässä kriisissä. Malli helpottaa asian puheeksi ottamista ja tarjoaa valmiin rungon työskentelyyn läheisten kanssa.

Palaset-malli kehitettiin osana Palasista eteenpäin – tukea läheisille nuorten huumeiden käytön synnyttämässä kriisissä -hanketta. Hanke toteutettiin Sininauhaliiton ja Irti huumeista ry:n yhteistyönä.

Palaset-mallin koulutus viedään nyt verkkoon. Kolmen opintopisteen verkkokurssi on toteutettu yhteistyössä Diakonia-ammattikorkeakoulun kanssa. Ilmainen kurssi on suunnattu sote- ja kasvatusalan ammattilaisille ja opiskelijoille, ja sen voi suorittaa verkossa täysin itsenäisesti.

Missä ja milloin?

Aika: 5.3.2024 klo 14-15.30
Paikka: Teams

Ilmoittautuminen

on päättynyt. Voit seurata tilaisuutta tästä Teams-linkistä.

Ohjelma

14.00
Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Pekka Lund: Aloitussanat

14.10
Sosiaalipolitiikan väitöskirjatutkija ja tuntiopettaja Emmi Kauppila, Tampereen Yliopisto: Nuorten päihteiden käyttö ja riippuvuus läheisten silmin – tuoreita oivalluksia kansainvälisistä tutkimuksista.

14.55–15.10
Aikaa keskustelulle

15.10–15.30
Lehtori Tiina Lintunen, Diakonia-ammattikorkeakoulu ja kehittäjä Johanna Puranen, Sininauhaliitto: Palaset-verkkokurssin esittely