Ohita valikko

Rahapelaaminen puheeksi -koulutus

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille sekä kaikille rahapelaamisen puheeksiotosta kiinnostuneille.
JAA

Rahapelaaminen puheeksi- koulutus tarjoaa ammattilaisille tietoa ja työvälineitä rahapelaamiseen liittyen. Koulutuksen teemoja ovat: rahapelaaminen ilmiönä, rahapelaamisen puheeksiotto, riski- ja ongelmapelaamisen tunnistaminen, ongelmapelaaminen sekä lyhytohjaus.

Aika: 25.11. klo 9-12
Paikka: Teams-alusta
Ilmoittautuminentämän linkin kautta
Tapahtuma on maksuton.

Koulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijöille sekä kaikille rahapelaamisen puheeksiotosta kiinnostuneille.
Koulutuksen kesto on noin 3h. Koulutus sisältää Rahapelaaminen puheeksi- oppaan. Koulutus toteutetaan etäyhteyksin (Teams) tai tilanteen salliessa lähikoulutuksena. Koulutus on maksuton.

Kouluttajat: 
Corinne Björkenheim, kehittämispäällikkö, Peliklinikka ja Mirka Mikkola, aluekoordinaattori, Sovatek-säätiö

Sininauhaliiton pelihaittapalvelut kuuluvat Peliklinikkaan, joka toimii rahapeliongelmiin erikoistuneena palvelukokonaisuutena. Se tarjoaa apua myös haittoihin, jotka aiheutuvat digipelaamisesta ja internetin liikakäytöstä. Kyseessä on pääkaupunkiseudun kuntien, järjestöjen ja valtion yhteishanke, joka sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Peluurin palvelut tuotetaan yhdessä A-klinikkasäätiön kanssa.