Kaksi sinisorsaa lentää veden pinnan yllä.

Sininauhaliikkeen yhteiskunnallisen vaikuttamisen verkkotapahtuma 4/4

Sininauhaliikkeen säännöllisissä (4–6 krt/vuodessa) etätapaamisissa käsittelemme etukäteen sovittua ja valmisteltua yhteisen vaikuttamisen kannalta tärkeää teemaa.

Aika: perjantai 19.11.2021 klo 9–12
Paikka: Teams
Teema: _
Ilmoittautuminen: (avautuu marraskuun alussa)_ ke 17.11.21 mennessä.
Kenelle: Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnan-, toimitus- ja puheenjohtajille

Sininauhaliitto ja sen jäsenyhteisöt tekevät kukin tahollaan yhteiskunnallista vaikuttamistyötä, koska me olemme maailmanparantaja- ja edunvalvontajärjestöjä.

Sininauhaliikkeen on muutettava ihmisarvopuhe ihmisarvoteoiksi. Sen me teemme vaikuttamalla yhteiskunnan rakenteisiin ja ihmisten asenteisiin.

Verkkotapaamisessa on mahdollisuus

• oppia ja saada vaikutteita oman yhdistyksen/järjestön edunvalvontaan
  • vaikuttaa Sininauhaliiton lausuntoihin, kampanjoihin yms.
  • kiteyttää Sininauhaliikkeen yhteistä sanomaa ja yhteisiä viestejä.

Verkkotapaamiset ovat avoimia kaikille jäsenyhteisöjen toiminnasta vastaaville. Mukaan voi tulla kerran tai vaikka joka kerta.

Yhdessä olemme enemmän!

Silmälasipäinen vienosti hymyilevä mies, jolla on kauluspaita ja pikkutakkiLisätietoja

Pekka Lund
Sininauhaliiton toiminnanjohtaja