Ohita valikko
Värikäs kuumailmapallo taivaalla

Toipuminen kohti uutta: Green Care – luonto ja mielenrauha

Toipuminen kohti uutta on useiden järjestöjen ja Helsingin kaupungin luentosarja. Luonnon hyvinvointia ja mielenrauhaa vahvistavista vaikutuksista kertoo Sininauhaliiton Tuomo Salovuori.
JAA

Niin, mikä onkaan elämän tarkoitus? Miten näet itsesi suhteessa itseesi ja toisiin ihmisiin? Ja monta muuta tärkeää kysymystä – ja vastausta.

Oletko joutunut elämässäsi muutosprosessiin? Avioero, läheisen kuolema tai työpaikan menetys? Sairastuminen fyysisesti tai psyykkisesti? Sen jälkeen pitää orientoitua kohti uutta.

Toipuminen kohti uutta on useiden järjestöjen ja Helsingin kaupungin luentosarja, joka jatkuu toukokuuhun saakka. Luennoimassa ovat yhdistysten asiantuntijat ja tuiki tärkeät kokemusasiantuntijat. Luennot striimataan verkossa, joten niitä voivat katsoa kaikki halukkaat eri puolilta Suomea. Luentosarja herättää keskustelua ja antaa ahaa-elämyksiä, toimii voitelevana eliksiirinä mielelle. Luentoja voi seurata internetissä, kullakin luennolla on oma linkkinsä. Luento myös jää verkkoon katsottavaksi ja kuunneltavaksi.

Maaliskuun luennossa pureudutaan luonnon elvyttäviin ja mielenrauhaa vahvistaviin vaikutuksiin Sininauhaliiton luontotoimintaa kehittäneen Tuomo Salovuoren johdolla.

17.3. klo 18 Green Care – luonto ja mielenrauha 
https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-3-green-care

21.4. klo 18 Yhteys toisiin ihmisiin
https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-4-yhteys-toisiin-ihmisiin

19.5. klo 18 Elämän tarkoitus
https://livestream.com/accounts/10509659/toipuminen-kohti-uutta-5-elaman-tarkoitus

Lisätiedot luennoista:

Tiina Ranta
,
tiina.ranta@hel.fi
040 679 6955

Virpi Jaakkola,
virpi.jaakkola@hel.fi
040 334 5426

 

ESKOT ry logo