Ohita valikko
Kuvituskuva: kivistä tehty köynnös, sydämenmuotoine kivi keskellä

Vapaaehtoisen peruskurssi - työkalu toiminnan järjestäjille ja sitä suunnitteleville

Koulutus sopii vapaaehtoistoiminnan aloittamista suunnitteleville tai toimintaa jo järjestäville tahoille.
JAA

Aika: 8.5. kello 13.00-15.30 ja 9.5.2023 kello 13.00-15.30
Paikka: Teams

Miten vahvistaa vapaaehtoistoiminnan edellytyksiä ja vapaaehtoisten sitoutumista? Mitä keskeisiä käsitteitä ja käytäntöjä vapaaehtoistoimintaan liittyy? Miten turvallista ilmapiiriä rakennetaan? Mitä hyötyä on motivaatiotekijöiden tunnistamisessa? 

Koulutus on tarkoitettu vapaaehtoistoiminnasta vastaaville Sininauhaliiton jäsenjärjestöissä, seurakunnissa sekä DigiOn-hankkeen ja ruoka-aputoiminnan toimijoille. Koulutus sopii erityisesti vapaaehtoistoiminnan aloittamista suunnitteleville tai toimintaa jo järjestäville tahoille.

Koulutusmateriaalia voi hyödyntää uusien vapaaehtoisten rekrytoinnissa tai osana vapaaehtoisten sitouttamista ja virkistymistä. Tilaisuuksissa käydään läpi Vapaaehtoisen peruskurssin sisällöt kokemuksellisesti ja hyödyntäen erilaisia vuorovaikutuksellisia harjoituksia ja ryhmäkeskusteluja.

Maksimiosallistujamäärä on 15. Kurssikokonaisuuteen osallistujat saavat käyttöönsä Vapaaehtoisen peruskurssi – koulutusmateriaalin.

Kouluttajina toimivat Heidi Eriksson Sininauhaliitosta, Susanna Monni ja Hanna Rantala DigiOn-hankkeesta sekä  Jyrki Myllärniemi Edistiasta ja Espoon ruoka-apuverkostosta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen 2.5. mennessä tästä (linkki Webropol)

Lisätietoja:

Heidi Eriksson
hyvinvointi – ja vapaaehtoistyön suunnittelija
050-3593846
heidi.eriksson@sininauha.fi

Koulutus toteutetaan Sininauhaliiton, DigiOn -hankkeen ja Edistian yhteistyönä.