Ohita valikko
Ihmisä torilla katsomossa, taputtavat käsiään.

Demokratian kulissit kunnossa? -paneeli SuomiAreenassa

Mitä demokratia tarkoittaa arjen tasolla ja mitä demokratia on kokemuksellisesti? Paneelikeskustelu arjen demokratian toteutumisesta.
JAA

Aika: tiistai 25.6.2024 klo 11.00–11.45
Paikka: Pori, SuomiAreena, Eetunaukion lava & MTV Katsomo
Kenelle: Kaikille demokratiasta kiinnostuneille
Ilmoittautuminen: Tilaisuus on vapaa ja maksuton

Kautta historian demokratiaa on tarkasteltu kahdesta näkökulmasta: poliittisena järjestelmänä ja kaikkien kansalaisten arkea koskettavana elämäntapana. Demokratia elämäntapana tarkoittaa, että arkisissa tilanteissa pyrimme edistämään demokratian keskeisiä arvoja kuten tasa-arvoa ja vapautta. Mutta mitä demokratia tarkoittaa arjen tasolla ja mitä demokratia on kokemuksellisesti? Tilaisuus on Sininauhaliiton järjestämä. Lue liiton tiedote demokratia-ajattelusta. (6.6.2024)

SuomiAreenan Eetunaukion lavalla keskustelemassa:

Pitkätukkainen, hymyilevä nainen, jolla on jakaus keskellä päätä ja veeaukkoinen pusero. Taustalla on puita.dialogikouluttaja, KTT Elina Henttonen

 

Siilitukkainen, silmälasipäinen, hymyilevä mies, jolla on kauluspaita, solmio ja puvun takki.

Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna

 

Nainen, jolla on hiukset sykeröllä, roikkuvat korvakorut ja rusettikauluksinen pusero. Satakunnan Sininauhan kehittämispäällikkö Iida Makkonen

 

Sivulle katsova hymyilevä nainen, jolla on pitkät hiukset, viisi pientä tatuointia toisessa ohimossa, hämähäkinverkkotatuointi kaulassa ja nahkatakki.Porin Lissu Social Clubin kävijät Alaviistoon katsovat nainen, jolla on hiukset kiinni, farkkutakki ja laukku olalla.Niina Ojala ja Eve Vuori.

 

Miltei profiilista nainen, jolla on hiukset sykeröllä niskassa ja kauluspaita.Paneelia luotsaa toimittaja-kirjailija Kirsi Haapamatti.

 

 

Järjestäjä: Sininauhaliitto ry ja Satakunnan Sininauha ry (ent. Porin Sininauha)
Kuva: Juha-Matti Tenhunen, SuomiAreena

Sininauhaliitto on mukana myös

  • tiistaina 25.6. klo 8–14  & keskiviikkona 26.6. klo 8–14 Lissu Social Club – on aina ovet auki kaikille. Tervetuloa tutustumaan SuomiAreenan aikana (os. Liisankatu 10, Pori)
  • tiistaina 25.6.24 klo 13–15 Keski-Porin kirkossa Erilaisessa Minglessä
  • perjantaina 28.6.24 klo 11–11.45 Porin kaupungintalon pihan lavalla ”Mene töihin!”
Erilainen Mingle. Tervetuloa. Kokemuksia elämästä ja toivosta. Keski-Porin kirkossa tiistaina 25.6.2024 klo 13.00 - 15.00. Kokemuspaneeli, tilaisuuden juontaa Eija Vilpas. Lukudraama työttömyydestaä (K)Uudestisyntynyt, esittäjänä Marjaana Maijala. Loppusanat arkkipiista Tapio Luoma ja musiikista vastaa punkbänsi Komplikaatio. Tarjolla keittolounas. Tapahtuma on ilmainen. Lue lisää erilainenmingle.fi