Ohita valikko

Digitaitoja työllistämisen toimijoille

Koulutuksessa pääset käytännössä kokeilemaan etävalmennusta.
JAA
Poikkeuksellinen kevät on osoittanut, että erilaiset etäosallistumisen mahdollisuudet tulevat jäämään pysyvästi osaksi arkeamme myös tulevaisuudessa. Siksi Sininauhaliitto haluaa vahvistaa jäsenyhteisöjensä digitaitoja. Tervetuloa Sininauhaliiton, Kuntoutussäätiön ja Suomen NMKY:n järjestämään Digitaitoja työllistämisen toimijoille -koulutukseen!

Aika: ti 23.6 klo 11-14
Paikka: Teams-sovellus (Office 365:n tiimiyhteistyön keskus)
Ilmoittautuminen: Oheisesta >> linkistä 16.6. mennessä, ilmoittautuneille lähetetään 17.6. tarkempi ohjelma ja sähköpostin kalenterikutsu, jossa on linkki mitä klikkaamalla pääset osallistumaan.

Koulutuksen tarkoitus on antaa valmiuksia ja edelleen vahvistaa etävalmennuksen toteuttamista. Koulutuksessa pääset käytännössä kokeilemaan etävalmennusta. Mukaan voi tulla vaikkei etävalmennuksesta olisi vielä aiempaa kokemusta, kiinnostus asiaan riittää.

Savumerkeistä Lisättyyn Todellisuuteen -hanke voi tarjota kiinnostuneille koulutuksen jälkeen tarjota yksilöllistä tukea.

Kouluttajat:

Ira Vahtero, Kuntoutussäätiö

Tuire Silvennoinen, Suomen NMKY:n Liitto – Savumerkeistä lisättyyn todellisuuteen -hanke

Koulutuksen ohjelma

  • Alustus päivän teemaan (mm etämenetelmien kehittäminen, osallistujien toiveet workshopiin)
  • tauko
  • Kokeillaan itse (osallistavaa työskentelyä – tutustumista ja testaamista käytännössä)
  • Päivän purku – mitä opin ja miten tästä eteenpäin?

Kannustamme rohkeasti mukaan digimaailmaan! Tule mukaan vaikka asia olisi vieras tai vasta suunnittelet etäpalveluiden käyttöönottoa. Yhdessä harjoitellen oppimme ja vahvistamamme digitaitojamme.