Jäsenyhteisöpäivät ja liiton kokous, Lahti

Sininauhaliiton ja sen jäsenyhteisöjen suurin yhteinen vuosittainen tapahtuma.

Jäsenyhteisöpäivät ja liiton kokous pidetään tänä vuonna Siikaniemen kurssikeskuksessa Hollolassa, Lahden vieressä.  Päivät ovat vuoden merkittävin liiton ja sen jäsenyhteisöjen yhteinen tapahtuma.

Aika: 18.-19.4.2018
Paikka: Siikaniemen kurssikeskus, Siikaniementie 210, 16730 Kutajärvi (Lahden lähellä Hollolassa)

Jäsenyhteisöpäiville kokoontuvat Sininauhaliiton ja jäsenyhteisöjen edustajat eri puolilta Suomea. Tervetuloa mukaan keväiseen tapahtumaan ja kauniiseen ympäristöön. Tarkempi ohjelma varmistuu helmikuun aikana.

Jäsenyhteisöille lähetetään erikseen kutsu ja osallistumisohjeet liiton kokoukseen, joka on jäsenyhteisöpäivien lopuksi to klo 13. Kokous on avoin kaikille.

Tiedustelut asta.juntunen@sininauha.fi tai anne.hyyrynen@sininauha.fi

Ps. Kuvassa toissavuoden jäsenyhteisöpäivien improvisaatioharjoituksia. Tule mukaan, niin näet mitä tänä vuonna keksimme!