Ohita valikko

Johtamisen erikoisammattitutkinto JET, Tampere

Sininauhaliiton jäsenyhteisöille räätälöity JET-koulutus johtamisen osaamisen vahvistamiseksi alkaa maaliskuussa 2020. Järjestäjänä Seurakuntaopisto.
JAA

Lähde mukaan koulutukseen, josta saat eväitä johtamiseen ja pääset jakamaan ajatuksiasi muiden johtajien kanssa.

Edellisen JET- koulutuksemme suoritti noin 20 johtajaa ja palaute on ollut myönteistä. ”Yhteinen jakaminen, osaamisen vahvistuminen, oman johtajuuden ja järjestötyön työstäminen ovat tukeneet johtajien työtä monin tavoin”.

Aika: 26.3.2020 – 30.6.2021
Paikka:
Koulutustila PISTOKAS, Artteli-kumppanuusyhdistys ry, Saljohankatu 42, 33500 Tampere. HUOM. poikkeustilanteesta johtuen kevään 2020 aikana koulutus toteutetaan etäyhteyksin. Osallistujille on lähetetty ja lähetetään tästä sähköpostitse päivittyvää tietoa ja linkki etäyhteyteen.
Ilmoittautuminen: 13.3.2020 mennessä. Pääset ilmoittautumaan oheista linkistä: https://www.seurakuntaopisto.fi/hakijalle/alkavat-koulutukset-b/ (sivua pitää vierittää alaspäin, kunnes tulee kohtaan Tampereella järjestettävä ammatillinen koulutus.)
Opiskelun toteutus: Opiskelu toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, ohjeet ja lisätiedot Seurakuntaopiston sivuilla.

Ohjelma: Löydät koulutuksen ohjelman oheisesta linkistä: JARJESTO_JET_2020_ohjelma_18032020 

HUOM. poikkeustilanteesta johtuen koulutuksen ohjelma päivittyy kevään aikana. Aloitamme 26.3.2020 klo 9 etäyhteyksin, josta on lähetetty ohjeet osallistujille sähköpostilla.

Lisätietoja voit tiedustella myös Sininauhaliitosta Sirpa Pöllöseltä: sirpa.pollonen@sininauha.fi, puh. 050-5603851.
Odotamme teitä innolla mukaan koulutukseen – tehdään tästä hieno matka johtamisen osaamisen vahvistumiseen!

Välitäthän viestiä myös mahdollisille muille kiinnostuneille johtajille ja päälliköille organisaatiossanne tai järjestöjohtajille verkostoissanne.