Ohita valikko
Pitkospuut suolla

Kuivin jaloin -verkkovertaisryhmä läheisille

Ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä päiheitä haitallisesti käyttävien läheisille
JAA

Aika: maanantaisin klo 17.30­–19.30, alkaen 15.3.2021 yhteensä 12 kertaa. Kesätauon jälkeen jatkamme vielä neljä kertaa kahden viikon välein.

Tapaamiset videoyhteydellä Verkkoalustana Zoom
Yhteydenotot ja haastattelut 28.2. mennessä:

irene.komu@sininauha.fi                         ilona.maki@sininauha.fi
050 574 8809                                              0406310531

Ohjaajat: Irene Komu ja Ilona Mäki, Sininauhaliiton Läheiset ja päihteet -työala

Kuormittaako läheisen päihteiden käyttö elämääsi? Haluatko löytää uusia voimavaroja ja perehtyä tutkitusti hyväksi havaittuihin stressinhallintamenetelmiin? Kaipaatko vertaiskeskusteluita ja tahdotko tarkastella elämääsi kirjoittamalla ja muita luovia menetelmiä hyödyntäen?

Vertaistukiryhmämme on tarkoitettu päihteitä haitallisesti käyttävien läheisille – aikuiselle lapselle, puolisolle, sisarukselle, lapsenlapselle, vanhemmalle tai kelle tahansa tärkeälle ihmiselle, joka kantaa huolta käyttäjästä.

Ryhmä on osallistujille maksuton.

Ryhmän jäsenet sitoutuvat kevät- ja syyskauden mittaiseen työskentelyyn, joka tähtää oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja uusien näkökulmien opettelemiseen ammatillisesti ohjatussa vertaisryhmässä.

Ryhmässä tehdään erilaisia harjoituksia ja kirjoitustehtäviä sekä pohdiskellaan omaa elämää ja itselle merkityksellisiä asioita. Omien oikeuksien ja rajojen tarkasteleminen on keskeinen osa työskentelyä.

Keskustelemme etukäteen kaikkien ryhmästä kiinnostuneiden kanssa. Ryhmään otetaan enimmillään 10 henkeä.

Vaikka ympärilläsi olisi kosteaa, sinulla on oikeus selvitä kuivin jaloin – suunnata kohti turvallista ja merkityksellistä elämää.