Nuotioruokakurssi

Nuotiolla voi syödä muutakin kuin makkaraa.
JAA

Aika: 3.5. klo 12-15
Paikka: Skatan tila, Uutela, Helsinki
Ilmoittautuminen tämän linkin kautta.

Vihreä Veräjä järjestää Green Care -toiminnan ilmaisia kursseja sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijöille ja vapaaehtoisille keväällä 2018.

Tule perehtymään ruuanvalmistukseen nuotiossa. Tulenlieskojen päällä voi keittää, hauduttaa, paistaa, grillata, pariloida ja loimuttaa. Ruoka kypsyy hiilloksen päällä ritilällä tai hiillokseen upotettuna foliossa. Tuhkakin kypsentää; siellä hautuvat hitaasti vaikkapa tuhkaperunat.

Ohjaajana Suvi Malin, asiantuntija, ruokapalvelut, ProAgria.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: tuomo.salovuori@sininauha.fi tai minna.malin@sininauha.fi

Huom! Kurssit ovat tarkoitettu sote-järjestöjen työntekijöille ja vapaaehtoisille.

Kuva: Alan Chen, Unsplash