Ohita valikko
Kahvila-näkymä päiväkeskuskeksessa. Nainen ottaa kahvia etualalla.

Perheklubi, Kitee

PelitPois Perheklubin vertaisryhmä on perheille, joilla pelaaminen vaikuttaa tavalla tai toisella arkeen ja jaksamiseen.
JAA

PelitPois

PelitPois Perheklubi on pelaamisen ongelmakäytöstä kärsivien perheiden vertaistukiryhmä, jossa tarjotaan tukea samassa ryhmässä sekä pelaajille että heidän läheisilleen.

Aika: keskiviikkoisin klo 17 – 18.30
Paikka: Kiteen Yhteisötalo, Välttimäentie 4.

Tukiohjaaja:

Sirpa Johansen 
sirpa.johansen@yhteisotalo.fi
p. 050 513 5268

Perheklubiin voivat tulla mukaan esimerkiksi pelaajan puoliso, lapset, vanhemmat tai ystävät. Alle kouluikäisille lapsille järjestetään klubin yhteyteen ikätasoista toimintaa. Osallistuminen ei edellytä koko perheen osallistumista tai itse pelaajan osallistumista. Perheklubin jäsenet muodostavat ikään kuin oman perheen, jossa on mahdollisuus puhua luottamuksellisesti ja turvallisesti mieltä askarruttavista asioista.

Ryhmässä on mukana koulutettu tukiohjaaja. Kokoontumiset pidetään kerran viikossa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Jokainen tapaaminen kestää 1,5 tuntia.

Perhe on koko lähipiiri

Perhe ymmärretään perheklubitoiminnassa laajasti, siihen kuuluu koko lähipiiri. Jokainen osallistuja tulee ryhmään oman itsensä takia, ei parantamaan tai muuttamaan toista.

Lue lisää perheklubitoiminnasta >>