RUOKAJONO OSALLISTAVANA YHTEISÖNÄ
RUOKAJONOSTA OSALLISUUTEEN -projekti 2018–2020 (ESR/STM)
Valtakunnallinen aloitusseminaari
Aika: 22.3.2018 klo 12.00–16.00
Paikka: Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Ravintola Pikku-Pihlaja (P-kerros), Pasila, Helsinki
Ilmoittautuminen: Tämän linkin kautta 9.3.2018 mennessä
Ohjelma
klo 12.00–12.15
Seminaarin avaus, sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari, Tampereen yliopisto
12.15–13.00
Murusia hyvinvointivaltion pohjalla: tutkimustietoa leipäjonoista, hyvinvoinnista ja huono-osaisuudesta. Köyhyystutkija Maria Ohisalo, Y-säätiö
13.00–13.30
STM:n puheenvuoro, erityisasiantuntija Ritva Liukonen
13.30–14.00
Kahvitauko
14.00–15.00
Sininauhaliiton Ruokajonosta osallisuuteen -hanke esittäytyy, projektipäällikkö Teija Nuutinen ja arviointipäällikkö Nina K. Hietakangas
15.00–15.45
Näkökulmia nälkään: Yhteisvastuukeräys – valtakunnallinen koordinaatio, Yhteisen keittiön projektipäällikkö Jaana Alasentie, Yhteisen pöydän projektipäällikkö Hanna Kuisma ja Yhteisvastuu-keräyksen keräysjohtaja Tapio Pajunen
15.45–16.00
Yhteistä keskustelua
![](https://storage.googleapis.com/sininauhaliitto-production/2018/01/cb209720-eu_esr_fi_vertical_20mm_rgb-150x150.png)
![](https://storage.googleapis.com/sininauhaliitto-production/2018/01/2fed4394-vipuvoimaaeu_2014_2020_rgb-300x212.png)