Ruokajono osallistavana yhteisönä

Ruokajonosta osallisuuteen -projektin valtakunnallinen aloitusseminaari, Helsinki
JAA

RUOKAJONO OSALLISTAVANA YHTEISÖNÄ

RUOKAJONOSTA OSALLISUUTEEN -projekti 2018–2020 (ESR/STM)

Valtakunnallinen aloitusseminaari

Aika: 22.3.2018 klo 12.00–16.00
Paikka: Eläketurvakeskus, Kirjurinkatu 3, Ravintola Pikku-Pihlaja (P-kerros), Pasila, Helsinki
Ilmoittautuminen: Tämän linkin kautta 9.3.2018 mennessä


Ohjelma

klo 12.00–12.15           
Seminaarin avaus, sosiaali- ja terveyspolitiikan professori Juho Saari, Tampereen yliopisto

12.15–13.00                 
Murusia hyvinvointivaltion pohjalla: tutkimustietoa leipäjonoista, hyvinvoinnista ja huono-osaisuudesta. Köyhyystutkija Maria Ohisalo, Y-säätiö

13.00–13.30               
STM:n puheenvuoro, erityisasiantuntija Ritva Liukonen

13.30–14.00        
Kahvitauko

14.00–15.00     
Sininauhaliiton Ruokajonosta osallisuuteen -hanke esittäytyy, projektipäällikkö Teija Nuutinen ja arviointipäällikkö Nina K. Hietakangas

15.00–15.45
Näkökulmia nälkään: Yhteisvastuukeräys – valtakunnallinen koordinaatio, Yhteisen keittiön projektipäällikkö Jaana Alasentie, Yhteisen pöydän projektipäällikkö Hanna Kuisma ja Yhteisvastuu-keräyksen keräysjohtaja Tapio Pajunen

15.45–16.00               
Yhteistä keskustelua