Syysrastit 2019 – Minä olen ihme

Päihde- ja muista riippuvuuksista toipumista tukeva vuosittainen tapahtuma asiakkaille ja työntekijöille.

Syysrastit on Sininauhaliiton ja yhteistyökumppaneiden järjestämä vuosittainen kristillisen vertaistoiminnan syystapahtuma, joka tukee päihde- ja muista riippuvuuksista toipumista.

Syysrastit on suunnattu Sininauhaliiton jäsenjärjestöjen kävijöille, asiakkaille ja työntekijöille sekä seurakuntalaisille ja seurakuntien työntekijöille. Syysrastien ohjelma koostuu päihteetöntä elämää tukevista luennoista, vertaisryhmistä, yksilötapaamisista ja virkistysohjelmasta.

Muusikot ja luennoitsijat virittävät ajatuksiamme. Iltanuotiot, rantasaunat, monipuolinen virkistysohjelma, kaunis luonto ja maukkaat ruoat hoitavat koko ihmistä. Myös rukouspalveluun ja henkilökohtaiseen sielunhoitoon on mahdollisuus.

Tänä vuonna Syysrastit pidetään Vivamossa (Vivamontie 2, 08200 LOHJA).

Ilmoittautuminen avataan toukokuun aikana.