Ohita valikko
Nainen istuu ruohikossa

Tapahtumasarja läheisille: Itsemyötätunto, työpaja

Työpajassa tutustutaan itsemyötätunnon keinoihin lisätä omaa hyvinvointia. Tapahtuma on maksuton.
JAA

Läheiset saattavat kokea usein syyllisyyden, häpeän ja riittämättömyyden tunteita. Tässä työpajassa käydään läpi keinoja hyvinvoinnin lisäämiseksi itsemyötätunnon kautta.

Aika: 28.9. klo 18-20
Paikka: Zoom-alusta, linkki lähetetään ilmoittautuneille viimeistään saman päivän aamuna.
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta 23.9. mennessä.
Tapahtuma on maksuton.

Työpaja on tarkoitettu päihderiippuvaisen läheisille. Järjestämme ammattilaisille oman luentokokonaisuuden marraskuussa/ joulukuussa 2021.

Päihderiippuvaisten läheiset joutuvat usein haasteellisiin arjen tilanteisiin, joihin liittyy myös erilaisia vaikeita tunteita. Työpajassa pohditaan kuinka itseen voisi suhtautua myönteisemmin silloinkin, kun arki tuntuu vaikealta.

Aloitamme aiheen esittelyllä, jonka jälkeen teemme tehtäviä. Alustus antaa tietoa ja tehtävät lisäävät itsetuntemusta. Tarkoitus on vahvistaa omaa hyvinvointia ja tarkastella aihetta eri näkökulmista. Aikaa jää myös yhteiselle keskustelulle aiheesta.

Työpajan ohjaavat kehittäjät Emma Häkkinen ja Ilona Mäki Sininauhaliitosta. Emmalla on omakohtaista kokemusta päihdeläheisyydestä ja vertaisryhmän ohjaamisesta, Ilonalla on laajalti kokemusta läheistyöstä ja erilaisten teemallisten vertaisryhmien ohjaamisesta.

Huom. Aiheesta on samansisältöinen, päiväsaikaan sijoittuva työpaja myös lokakuussa, kts. alla!

Katso myös:

Itsemyötätunto, työpaja 19.10. klo 12-14
Muut tapahtumasarjan luennot ja työpajat

 

Kuva: Jure Sirić, Pexels