Toiminnanjohtajien vertaisryhmä 1: Pienet organisaatiot, Helsinki

Vertaisryhmä Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnanjohtajille johtajuuden vahvistamiseksi

Aika: Maanantai 4.11.2019 klo 13–16, jatkuen noin viisi kertaa vuoden 2020 aikana
Paikka: Helsinki. Ryhmään ilmoittautuneille vahvistetaan osallistuminen 22.10.2019 ja ilmoitetaan ryhmän tarkka tapaamispaikka.
Hinta: Maksuton
Hakuaika: Ilmoittautuminen ryhmiin käynnistyy 30.9.2019 ja sulkeutuu 21.10.2019
Hakeminen ryhmään: Sähköiseen hakulomakkeeseen >> TÄSTÄ

Sininauhaliiton jäsenyhteisöjen toiminnanjohtajille tarjotaan työn tueksi vertaisryhmiä, joissa jaetaan yhteistä johtamisen arkea ja kokemuksia sekä saadaan ja annetaan tukea johtamisen kysymyksissä.

Pääpaino on johtajien vertaistuessa ja keskinäisessä keskustelussa.

Ryhmään osallistuvien tarpeiden ja toiveiden mukaan voidaan ryhmiin ottaa mukaan vierailemaan ulkopuolisia asiantuntijoita tiettyjen teemojen läpikäymiseksi ja johtamisen osaamisen vahvistamiseksi.

Ryhmään sitoudutaan vuodeksi eteenpäin. Ryhmä toimii suljettuna, ja siihen mahtuu mukaan noin 5 henkilöä/ryhmä.

Voit ilmoittautua halusi ja tarpeesi mukaan joko omalla alueellasi kokoontuvaan ryhmään tai myös muualla kokoontuvaan ryhmään, jos se paremmin vastaa tarpeitasi. Ryhmä kokoontuu 4–5 kertaa vuoden aikana, noin 2,5 tuntia kerrallaan. Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Sparraaja ja ryhmän koollekutsuja

Päivi Heimonen