Ohita valikko

Työpaja Sininauhaliiton Länsi-Suomen jäsenyhteisöille

Kartoitamme jäsenyhteisöjen tavoittaman kohderyhmän tarpeita ja ideoita tarpeisiin vastaamiseksi!
JAA

Tervetuloa pohtimaan yhdessä, mitkä ovat jäsenyhteisöjen kohderyhmien tarpeet ja suunnittelemaan mahdollisia ESR-hankehakuja. Työpajan toteuttaa Leadconsin Jonna Heliskoski, joka on erikoistunut yhteiskunnalliseen markkinointiin ja vaikuttaviin ekosysteemeihin. 

Aika: 12.8 klo 14-15:30 työpajan ja etukäteistehtävän perehdytys, 19.8 klo 9-12 työpaja
Paikka: Teams-sovellus (Office 365:n tiimiyhteistyön sovellus)
Ilmoittautuminen: tämän linkin kautta viimeistään 11.8.

Työpaja on avoin kaikille alueen jäsenyhteisöille, toivomme laajaa osanottoa. Yhteisen työskentelyn avulla saamme mahdollisimman hyvän kuvan tarvittavissa toimenpiteistä ja yhteisen työn kentästä.

Myös hankeyhteistyö on mahdollinen rajatulle määrälle jäsenyhteisöjä. ESR-hankkeissa edellytetään 25 prosentin omavastuuosuus. Työpajassa ja mahdollisessa hankkeessa tuotettua tietoa ja toimintamalleja tullaan jatkossa hyödyntämään laajemmin koko jäsenistön hyödyksi.

Länsi-Suomen rakennerahaston alueella(Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi,Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi) on avattu ESR-hankehaku (1.10. asti)

Työpajan toteutus: Jonna Heliskoski,CEO, M.Sc. (Econ), PhD Candidate, Leadcons Oy.

Tapaaminen toteutetaan Teams-ympäristössä, johon pääset tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Osallistumislinkki Teams-ympäristöön lähetetään ilmoittautuneille sähköpostin kautta.

Lisätietoja:
toiminnanjohtaja Pekka Lund
pekka.lund@sininauha.fi
050 522 3906

suunnittelija Jaana Joutsiluoma
jaana.joutsiluoma@sininauha.fi
044 491 9065