Ohita valikko

Nuotioruokakurssi. Kristillisen luontolähtöisen päihdetyön työpaja.

Opi kypsyttämään hiillosruokaa!
JAA

Tulistelu on paljon muutakin kuin nuotiolla  makkaran paistamista. Ruoanvalmistus grillin tai vaikkapa muurikkapannun ääressä on mukavaa yhdessäoloa ja seurustelua.

Isännät ja vieraat kokkaavat yhdessä. Ruoan voi valmistaa liekeillä, hiilloksella, tuhkassa, jopa maan alla. Tulenlieskojen päällä voi keittää, hauduttaa, paistaa, grillata, pariloida ja loimuttaa. Ruoka kypsyy hiilloksen päällä ritilällä tai hiillokseen upotettuna foliossa. Tuhkakin kypsentää; siellä hautuvat hitaasti vaikkapa tuhkaperunat. Maan alla kypsyy rosvopaisti. Varovainen tulen käsittely, hallittu ruoanvalmistus, luonto ja mukava seura tekevät tulistelusta mieleen jäävän kokemuksen. Hiilloksella hitaasti kypsyvä ateria, sen tuoksu, tulen hiljaiset äänet ja ympäröivä luonto on elämys, joka muistetaan pitkään.

Oletko seurakunnan tai jonkun muun kristillisen toimijan diakoniatyöntekijä tai päihde- ja kriminaalityön työntekijä tai vapaaehtoinen? Kiinnostaako sinua luontolähtöinen päihdetyö? Järjestämme neljä kristillisen luontolähtöisen päihdetyön työpajaa syksyllä 2018. Kolme niistä järjestetään Helsingissä ja yksi Sotkamossa.

Aika: 11.10. klo 12-16
Paikka: Skatan tila, Uutelantie 30, 00990 Helsinki
Ilmoittautuminen: Tämän linkin kautta 4.10. mennessä

Nuotioruokakurssin ohjaa Pro Agrian ruoka-asiantuntija Suvi Malin. Lisätietoja: suvi.malin@proagria.fi

Muut työpajat:

Hki:
Läsnäolon iltapäivä 23.8.
Kalastus ja erätoiminta 7.9.
Sotkamo:
Maatilalta osallisuutta 28.8.