Ohita valikko
Kuvituskuva

Pilke-toimijoiden valtakunnallinen verkkotapaaminen

Pilkettä elämään -projekti kutsuu kaikki Suomen Pilke-porukoiden ohjaajat, heidän esihenkilönsä sekä Pilke-toimintaa alueellaan koordinoivat valtakunnalliseen verkkotapaamiseen.
JAA

Sininauhaliiton Pilkettä elämään -projekti järjestää valtakunnallisen Pilke-toimijoiden verkkotapaamisen toukokuussa 2022.

Mitä kuuluu Pilke-porukoille, kun kaksi vuotta koronaa on takana? Millä paikkakunnilla Pilke on juuri käynnistynyt? Tule kuulemaan ja jakamaan Pilke-ryhmien kuulumisia eri puolilta Suomea.

Ohjelmassa on luvassa perinteisten alueittaisten kuulumisten lisäksi myös Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton VALLI ry:n Etsivän vanhustyön verkostokeskuksen erityisasiantuntija Päivi Tiittulan alustus: Etsitystä autetuksi- autetusta toimijaksi monitoimijaisen verkoston avulla

Alustuksen pohjalta käymme yhteistä keskustelua verkostotyön vahvuuksista ja merkityksestä Pilke-työssä.

Verkkotapaaminen on tarkoitettu Pilke-ohjaajille, esihenkilöille, Pilke-kouluttajille sekä muille Pilke-avainhenkilöille. Toukokuun tapaamiset ovat sisällöltään samankaltaiset.

Voit valita Sinulle paremmin sopivan ajankohdan seuraavista vaihtoehdoista:

ti 24.5. klo 13-15

ti 31.5. klo 13-15

Ilmoittauduthan mukaan 17.5.2022 mennessä tästä linkistä. Lähetämme Teams-linkin kaikille ilmoittautuneille ennen verkkotapaamista. Tutustu Sininauhaliiton tietosuojaselosteeseen.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
pilke@sininauha.fi

Katariina Hänninen ja Anna-Leena Nikula
Pilkettä elämään -projekti (2020-2022)