Sininauhaliitto peruu ja siirtää kevään tapahtumiaan

Tältä sivulta näet ajantasaisen tilanteen.

Koronavirustilanteen ja hallituksen antamien suositusten myötä olemme päätyneet perumaan ja siirtämään kevään tapahtumiamme.

Ihmisen kohtaaminen päihdetyössä -koulutus 14.3.2020, Etelä-Pohjanmaan ruoka-aputoimijoiden verkoston kokoontuminen 17.3. 2020 Seinäjoella,  sekä Naisten päihde- ja vankilatyön verkostopäivät 18.-19.3.2020 on peruttu.

Päihteiden erottamat -eroryhmä siirtyy, ryhmäläisille ilmoitetaan uudesta ajankohdasta.

Ongelmallisesti pelaaville, heidän läheisilleen ja ammattilaisille tarkoitettu tieto- ja tukipisteemme Tiltti on suljettu toistaiseksi.

Seurakuntaopiston kanssa yhteistyössä järjestettävä johtamisen erikoisammattitutkintokoulutus pyritään järjestämään verkkokoulutuksena, ilmoitamme asiasta heti kun se varmistuu.

Valon mailla: Valonrasti-tapahtuma siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Jäsenyhteisöpäivät 21–23.4.2020 on peruttu.

Liiton kokous siirretään pidettäväksi 3.6.2020.

Kerromme muiden tilaisuuksien ja koulutusten mahdollisista peruutuksista tai siirtymisistä myöhemmin tilanteen päivittyessä.