Ohita valikko
Kaakkois-Suomen Sininauhan toiminnanjohtaja Satu Toivanen ja KOTIKOODI -työn ohjaaja Laura Kristoffersson 2020. Kuva: Jukka Erätuli, Nousussa

Jäsenpalvelut

Koulutusta, neuvontaa ja tapahtumia noin 100:lle jäsenjärjestölle ympäri Suomea.

Sininauhaliiton jäsenyhteisöt toimivat eri puolilla Suomea ja me pyrimme tukemaan ja auttamaan heitä monin eri tavoin. Koulutamme, ohjaamme ja järjestämme tapahtumia mm. hyvinvointi-, johtamis-, järjestötyö- ja osallisuusasioissa, hengellisissä kysymyksissä sekä laki-, sote-, työllisyys- ja viestintäaiheissa.

Tulemme paikan päälle, järjestämme verkostotapaamisia eri alueilla ja kutsumme kyläilemään toimistollamme Helsingin Pasilassa.

Vuosittain kutsumme kaikkia jäsenyhteisöjä koolle SiniBoss-tapaamisiin, Jäsenyhteisöpäiville ja Syysrasteille. Viestimme yhteisistä asioista Sininauhaliiton jäsentiedote Toivotuksessa, verkkosivuilla, Facebookissa ja Twitterissä.

Kaikki asiantuntijamme ovat tarvittaessa käytössäsi. Voit olla yhteydessä muihinkin kuin jäsenyhteisötiimin työntekijöihin. Meiltä löytyy monipuolista asiantuntemusta hyödynnettäväksi jäsentemme omassa toiminnassa, jos haluatte esimerkiksi kehittää toiminnan esteettömyyttä, luontolähtöistä toimintaa tai perhetyötä.

KUVA Kaakkois-Suomen Sininauhan toiminnanjohtaja Satu Toivanen ja KOTIKOODI-työn ohjaaja Laura Kristoffersson 2020 (Jukka Erätuli/Nousussa).

 

Ota yhteyttä

Heidi Eriksson

suunnittelija, hyvinvointi ja vapaaehtoistyö, Jäsenpalvelut

Puh. 050 359 3846

Jaana Joutsiluoma

suunnittelija, työllisyystoiminta, Jäsenpalvelut

Puh. 044 491 9065

Anna-Liisa Karhula

viestintäpäällikkö

Puh. 040 768 4528